Oyunla gelen sonbahar!

Spolinistanbul - 1
SPOLINistanbul!

Eylül ve Ekim ayları Spolin Tekniği Eğitimleri ile dolu dolu geçti. Ege hocanın 13 Ekim’de, şimdiye kadar Spolin Atölyelerine katılan herkesi davet eden OYUN GÜNÜ ile sonlanan ziyareti sırasında İzmir’deki ilk atölyemizi, ilk Kurumsal Açık Eğitimimizi ve ilk SPOLIN 4 atölyesini gerçekleştirdik. Oyun Günü SPOLIN 4’lerin mini bir performansı ile sonlandı.

Şimdi kış eğitimleri için hazırlanıyoruz. Bize ulaşarak email listemize girmeyi unutmayın!

Ege Maltepe’nin bloğundan Spolin-ist ile başlayan sonbahar’dan görüntüler:

http://egemaltepe.wordpress.com/2013/11/03/fall-started-with-spolin-ist-spolin-istle-sonbahar/

İzmirli Spolinci Selin Geçici’den bir izlenim yazısı:

Spolin Atölyesi’nde Neler Oldu?

İzmir'li Spolincilerle
İzmir’li Spolincilerle

Ve İzmir’den gelen birkaç izlenim daha:

”Kendi adıma hem bireysel anlamda hem Yaratıcı Drama eğitmenliğim hem de Psikolojik Danışmanlığım açısından çok faydalı bir atölye oldu. (…) Zihin, beden ve ruh özgürlüğü… Bedenimizin sınırlarında dolaşırken algılarımızla dalga geçmek ve boşlukta olduğumuzda onunla oynayarak yeni bir surete büründürme becerisine sahip olduğumuzu görmek zevkli olduğu kadar düşündürten ve iç dinamikleri yerinden oynatan bir süreç yaşattı.” (Nevim Yakıt, Drama Eğitmeni)

”Doğaçlamadan çok korkan biriydim. Fakat Spolinde her dersin başındaki oyunlardan kaynaklı, çok büyük bir rahatlama oluyor. Ege hocanın ortamda otorite kurmaması çok önemli bir etken. Yanlış yaptım hoca bize kızacak düşüncesi yok. Oyunlardan bazılarını sınıfımda oynatıyorum, öğrenciler çok eğleniyorlar, beni de oyuna katıyorlar.” (Hamide Gülnar, Sınıf Öğretmeni)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir