Ege Maltepe ile Metod Oyunculuk Atölyesi

Oyuncuların kendi seçecekleri bir monolog ile katılacakları bu çalışma bireysel ve grupla yapılacak bir seri oyunculuk tekniği egzersizini içerecek. New York’da yaşayan oyuncu, yönetmen ve eğitmen Ege Maltepe‘nin yöneteceği atölye çalışması “Oyuncu kendi kendine nasıl çalışır?” sorusuna yanıt verecek. Çalışmanın Spolin Tekniği, Lee Strasberg’un Metod’u ve Maltepe’nin New York’taki hocası George Morrison’un egzersizlerinden seçilecek bir programı olacak.

founders
Paul Sills – George Morrison – Mike Nichols

Dustin Hoffman, Stanley Tucci, Gene Hackman, Edie Falco gibi ödüllü oyuncuların hocalığını yapan George Morrison Lee Strasberg’un öğrencisi olarak Actors Studio’da çalıştı. Ege Maltepe, New Actors Workshop isimli okulda 2 yıl boyunca Morrison ile çalışarak hem Lee Strasberg‘in hem de George Morrison‘un kendi yarattığı oyunculuk egzersizlerinden faydalanma olanağı buldu.

Ders gün ve saatleri:
28 Eylül Cumartesi 13.00 – 17.00
29 Eylül Pazar 13.00 – 16.00
30 Eylül Pazartesi 19.00-22.00

10 saatlik çalışmanın ücreti 400 TL’dir. SPOLIN-IST in Oya Bale Okulu’nda düzenlediği Spolin Atölyelerine katılmış olan oyuncular için ücret 350TL’dir. SPOLIN-IST’ten Caglar hanıma ulasın kaydınızı yaptırmak için bilgi alın: caglar@spolinist.com 0533 309 2992

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir