Ege Maltepe’nin New York’taki Oyunu Internetten Canlı Yayında!

TITS-Poster w logoNew York’ta gerçekleştirdiği MEMELER hakkındaki doktora araştırması sırasında Twitter’daki yorumları ve Youtube’daki videoları ile ilgi çeken Doç. Bade Gediklioğlu’nun gerçek kimliği ortaya çıktı. Amerika’da Prof G olarak tanınan Bade hoca oyuncu ve oyun yazarı Ege Maltepe’nin TITS (MEMELER) isimli oyununun ana karakteri. “TITS by Prof G” isimli Oyun New York’taki live-stream performans festivali WiredArts Fest’te oynanacak ve internet üzerinden canlı yayınla izlenebilecek.

Geçtiğimiz yıl New York’ta sahnelediği TEA for 3 isimli oyunuyla ilgi çeken Maltepe, “MEMELER Bade Gediklioğlu’nun kadın göğüslerinin sosyal hayattaki yerini anlattığı bir komedi. Ankaralı ve gayet ciddi biraz da garip bir akademisyen olan Gediklioğlu bir yandan kadınları meme boyutlarına göre nasıl algıladığımızı sorgularken bir yandan da hayatında ilk kez ailesinin evinden uzakta geçirdiği bu araştırma süresince kendini nasıl keşfettiğini anlatıyor.” diyor ve ekliyor, “Oyunun ismi TITS ve ingilizcede ‘tits’ akademik ortamlarda fazlasıyla argo kaçan bir kelime ama Bade hoca bu çarpıcı kullanımı çok beğendiğini söylüyor.”

ege cumhuriyetBilkent Üniversitesi’nin Oyunculuk bölümünden birincilikle mezun olduktan sonra Fulbright bursu ile New York’ta yüksek lisansını tamamlayan Ege Maltepe Oscarlı yönetmen Mike Nichols’ın öğrencisi oldu. New York’taki okulundan mezun olduktan sonra Nichols başta olmak üzere Amerikan tiyatro ve sinema geleneğine yön veren Spolin Doğaçlama Tekniği’ni ülkesine getirmek üzere SPOLIN-IST isimli organizasyonu başlatan Maltepe, Türkiye’de yürüttüğü atölye çalışmaları ile tanınıyor.

TITS by Prof G WiredArts Festivali kapsamında 23 Şubat (Türkiye saati ile 21.00’da), 28 Şubat (Türkiye saati ile 03.30’da),  ve 2 Mart (Türkiye saati ile 21.00’da) tarihlerinde New York Secret Theater’da sahnelenecek.

4 kamera ile canlı çekilerek yayınlanacak gösterileri reklamsız bir şekilde izlemek için şu linkten bilet alınabilir:

28 Subat (Gece kusları)icin:
http://virtualarts.tv/wiredartsfest/online-tickets/?action=registeruser&subscription=18
2 Mart icin:
http://virtualarts.tv/wiredartsfest/online-tickets/?action=registeruser&subscription=22

Sistem sizi bir isim ve sifre ile kaydetmek isteyecek, ki kanaldan rahatca izleyebilesiniz. Online biletler 2,5 dolar. Bir biletle benimkinden onceki ve sonraki gosterileri izlemek mumkun.

Hangi linkten izleyeceksiniz?
www.virtualarts.tv

Bade hocayı takip edin:

Twitter: @ProfBadeG

Blog: www.titsbyprofg.wordpress.com

Youtube Kanalı: http://www.youtube.com/profbadeg

New York seyahati öncesinde Bade Hocanın çok özel anları:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir